Финанси/счетоводство

 • Афинитет към числата

  Нашата компания се стреми към високо представяне във всички области – затова имаме нужда да наблюдавате непрекъснато как постигаме бизнес целите си. Числата, които предоставяте, осигуряват основата за важни решения и бизнес инициативи. 

  Като част от екипа по финанси и счетоводство, вие ще поддържате бизнеса и ще осигурявате финансово съответствие с международното и локалното национално право измежду много други вълнуващи предизвикателства.

  Целта ни е да бъдем спаринг партньор от световен клас за бизнеса и ръководните екипи, що се отнася до управлението на финансите. Искаме да запазим високо ниво на гъвкавост, за да можем да осигурим бързо прилагане на решения и промени.

  Оставете следа днес
  • Чрез изготвянето на точни данни и осигуряването на основата за нашите стратегии вие допринасяте за иновацията, извършвана във фирмата.
  • Предоставянето на добавящи стойност данни и детайлни пазарни прогнози от ваша страна, както и участието ви в международното развитие ни позволяват да проектираме бъдещето днес.
  • Освободете истинския си потенциал и внесете промяна в нашата глобална финансова общност.
   
  • Ще работите в интердисциплинарен екип, обхващащ целия свят, и ще подобрите познанията си по финансови стратегии и методологии, за да допринесете за проектирането на бъдещето.   

   

 • Мей, бизнес контрольор

  Някога участничка в следдипломната програма, днес Мей е бизнес контрольор в Danfoss и използва глобалния си опит в областта на финансите и инженерството, за да остави внесе промяна в света.
   

Общувайте Участвайте

Искате ли да общувате с нас?

Опознайте ни и се включете в разговора