Информационна технология

 • 320_teaser_it
 • Стремеж към иновация чрез информационна технология

  Като част от екипа по информационни технологии, вие ще използвате таланта и афинитета си към ИТ услугите, за да подкрепяте Danfoss във всички области на фирмата. В тясно сътрудничество с други експерти и в рамките на интердисциплинарни групи вие ще разработвате, внедрявате и наблюдавате ИТ решения за различни нужди, проектирайки информационната технология на бъдещето. Вашата подкрепа и решенията ви ще подобрят ефективността ни и ще ни помогнат да проектираме устойчиви, модерни решения на бъдещето.

  Очаквайте набор от предизвикателства и интересни проекти в областта на информационните технологии. Експертните ви познания по ИТ ще изминат дълъг път в Danfoss: подпомагайки енергийноефективна продуктивност за истински принос към обществото.

  Оставете следа днес
  • Работете в международен екип с колеги от цял свят за изобретяването на по-интелигентни ИТ решения. Ще споделяте опит и ИТ знания, за да се представите на най-високо ниво и да внесете устойчива промяна.
  • Вашето ноу-хау в областта на цифровите технологии ви дава възможност да окажете въздействие върху ИТ и софтуерните решения, които са в центъра на нашите продукти.
  • С вашето ориентирано към процесите мислене и творческата ви нагласа ще разработвате ИТ иновации, които внасят промяна в живота както на колегите ни, така и на нашите клиенти.


   

   

Общувайте Участвайте

Искате ли да общувате с нас?

Опознайте ни и се включете в разговора