Проучвания и развитие

 • Research and Development
 • Стремеж към иновация 

  Стремежът към иновация е част от духа на Danfoss. Като част от нашия екип вие живеете за създаването на нови стандарти за енергийна ефективност, качество и производителност: правейки невъзможното възможно. Непрекъснатият стремеж към създаване на още по-добри продукти и провеждането на изследвания за разработване на нови технологии е просто начин на живот за вас.

  През последните няколко години Danfoss подсили капацитета си за иновации и програмите си за продуктово развитие, включително съсредоточаването върху инструменти и процеси за най-добри практики. Пропорционално на големината на компанията, Danfoss отделя за иновации повече ресурси отколкото другите компании в нашия отрасъл, като тази инвестиционна тенденция продължава.

  Оставете следа

  • Използвайте инженерните си умения, за да дадете своя принос и да подпомогнете напредъка на компанията ни. Възприемайки разнообразието и надхвърляйки обикновеното, вие имате истински шанс да създадете решенията на бъдещето. Отличните ви технически, аналитични и лидерски умения, съчетани с експертните ви познания и съсредоточаването върху силното представяне, демонстрират ангажираността ви с постигането на инженерните ви цели. Те ви позволяват да прехвърлите решенията на бъдещето в настоящето.
  • Ще работите в международен екип с колеги от цял свят. Заедно вие ще водите с примера си и ще създавате нови стандарти в решенията за енергийна ефективност. 
  • Ние предлагаме гъвкава глобална среда, в която можете да се изправите пред нови предизвикателства, работейки със специалисти от най-различни области. В Danfoss ще получите възможност да внесете устойчива промяна в живота на хората, фирмите и общностите из целия свят.

   

   

 • Сунйе, инженер по мехатроника

  Започнала като студентка, сега Сунйе е квалифициран инженер и работи в Danfoss от много години. Тя работи в глобален екип и внася промяна в света чрез интегриране на технологии в продукти и решения.

Общувайте Участвайте

Искате ли да общувате с нас?

Опознайте ни и се включете в разговора