Продажби и маркетинг

 • Стремеж към обслужване

  Превърнете афинитета си към продажбите и маркетинга в кариера, допринасяща за устойчиво бъдеще. В Danfoss ще имате възможност да общувате с нашите клиенти и да превърнете потребностите им в иновативни решения. Спечелете лоялността на клиентите и оставете следа както на локално, така и на глобално ниво.
  Вашата способност да изграждате взаимоотношения със силна ангажираност на клиентите, техническите и комуникационните ви умения, както и помощта ви в обслужването на клиентите допринасят за проектирането на бъдещето още днес.

  Оставете следа днес
  • Благодарение на стремежа ви към спечелване на лоялността на клиентите ще изградите стабилни взаимоотношения, които задават изключително високи стандарти в обслужването на клиентите.
  • Като част от екипа на Danfoss, вие ще се посветите на нашата култура на високо представяне, което ще ви позволи да постигнете търговските и маркетинговите си цели, за да прехвърлите решенията на бъдещето в настоящето.
  • Чрез начина на мислене на Danfoss вие надхвърляте границите на екипа си и търсите предимствата от сътрудничеството с всички отдели и колеги. Това означава, че винаги можете да разчитате на подкрепата на колегите си. Заедно вие ще разширите границите на продажбите и маркетинга, за да добавите истински принос и устойчива промяна в живота на хората в целия свят.

   

 • Ана Мария, програма и процеси за глобални продажби

  Ана Мария създава възможности за подобрение в организацията на глобалните продажби и маркетинга – подпомагайки сътрудничеството между експертите във всички кариерни области.
   

Общувайте Участвайте

Искате ли да общувате с нас?

Опознайте ни и се включете в разговора