Стажанти за обучение

 • Trainee Openings
 • Страхотен начин да придобиете квалификация

  Учете се от експертите в индустрията и разширете хоризонта си. Изберете да започнете професионалната си кариера в една от четирите експертни области от съществено значение за бъдещето, по-специално енергията и климата.

  Ние вярваме във вашия талант и ви окуражаваме да положите допълнителни усилия и да постигнете целите си в максимална степен. Ако искате да станете част от ентусиазиран екип и да се развивате в международна среда, Danfoss е точно за вас.

  Можете да придобиете отлична квалификация в различни области на техниката, мехатрониката и администрацията. Независимо по кой път поемете, ние активно подкрепяме вашето развитие и ви предоставяме индивидуални възможности за растеж. Нашите експерти имат отлична репутация в целия свят и ще ви помогнат да реализирате в максимална степен талантите си.

  Търсим точно вас
  Личното ви развитие е наша обща цел. Ние предлагаме не само подробни планове за обучение, гарантиращи че няма да изостанете от графика, но и инвестираме в няколко курса в целия свят. Наши експерти ще ви наблюдават през цялото време, позволявайки на потенциала ви да се развие.

  С избора си да преминете през обучение в Danfoss, вие избирате да придобиете опит в международна среда, която отива отвъд обикновеното, за да проектира бъдещето – още днес.

  Чираците също са добре дошли
  За нашите заводи търсим също така чираци, които искат да научат квалифициран занаят.
   

   

Общувайте Участвайте

Искате ли да общувате с нас?

Опознайте ни и се включете в разговора