Ние проектираме бъдещето

 • Даваме ви възможност да оставите следа

  Проектирането на бъдещето не се случва просто така. То започва с вашето отдаване на изключителността и решимостта ви да навлезете дълбоко в сложните предизвикателства. Затова ви даваме възможност да развивате идеите си: да прилагате на практика експертното си знание и да откривате все по-прости решения на все по-сложни проблеми.

  „Ние проектираме бъдещето“ …
  … дръзко заявление, което можем да подкрепим с нашите силни възможности за проектиране и производство. Същността на Danfoss се състои в нашата уникална комбинация от експертно знание и непрестанния ни стремеж да реализираме потенциала на бъдещето.

  Обещанието ни е да спечелим лоялността на клиентите с превъзходство в: качеството, надеждността и иновацията. С това обещание вие ще станете част от екип, който непрекъснато се стреми да проектира бъдещето всеки ден. С ентусиазъм ще разширявате границите на възможното, за да осигурите по-устойчиво бъдеще за нашия бизнес, нашите клиенти и обществото като цяло.

  • Ние предоставяме висококачествени продукти и решения.
  • Ние сме надежден партньор за дълготрайни продукти и решения.
  • Ние откриваме иновации за разрешаване на предизвикателствата пред бъдещето.

  Внесете промяна в целия свят!
  Работата ни в четири области на растеж – инфраструктура, храна, енергия и климат – ви дава възможност да промените живота на хората и фирмите в целия свят.

  • Изградете, свържете и оптимизирайте градовете ни за максимална енергийна ефективност, продуктивност и комфорт.
  • Осигурете свежа храна за всеки навсякъде – от захранването на селскостопанските машини до охлаждането на продукцията в магазините.
  • Повишете ефективността на доставянето, разпределението и използването на енергия, осигурявайки оптимална производителност с минимални загуби.
  • Осигурете по-висок стандарт на живот с решения за климатизация на закрити помещения, предоставящи оптимален комфорт и интелигентни функции за пестене на енергия.

  Присъединете се към екипа на Danfoss днес! Изпитайте удовлетворението, което идва от работата за глобална компания, даваща ви възможност да оставите следа в света.
   

   

Общувайте Участвайте

Искате ли да общувате с нас?

Опознайте ни и се включете в разговора